torsdag 13 oktober 2011

Grusade förhoppningar

I tisdags när byggaren var förbi hintade han om att om rörmokaren var ok (han hade skurit sig i fingret) så skulle han skicka dit honom på onsdagen o sen skulle köket vara klart på torsdagen. Som ni kanske fattar sitter jag här på torsdagskvällen o bloggar om skiten eftersom köket ser exakt likadant ut som de gjort de senaste 4 veckorna. Utrivet o öde alltså.

Dessutom fyller Tuppen år imorgon så vad hade varit bättre än att fira med ett sprillans nytt kök. Vi firar även 10 år tillsammans och jag hade bokat barnvakt redan i somras för att vara på den säkra sidan. Nu har bilden ändrats.

Vi gick från

*Sprillans nytt kök
*Tända ljus
*God mat
*Barnvakt
*Varmt

Till

*Svinkallt för att vi inte lyckas lufta röret på övervåningen
*Inget kök
*Sjuka barn
*Sjuk fru
*Tupp som jobbar till 20.30
*Ingen barnvakt
*Ingen mat


Lutar åt en hämtpizza som ätes som vanligt ihopvikt (vi alltså, inte pizzan) framför det jättelåga ryggknäckarbordet framför tv:n. Men man får skjuta upp firar-dagar va? Vore ju synd o missa de tända ljusen bara för att dagen råkade infalla lite olägligt...

2 kommentarer:

systeryster sa...

självklart får man skjuta upp firar-dagar! =) Jag kommer och e barnvakt när jag å ni e friska å ni har kök. Så tar vi med alla till mamma å hjälps åt där. De blir skitbra de! =)

hönsmamman sa...

Låter bra =)