måndag 16 maj 2011

Skryt-inlägg

Efter 8 veckor i simskola, och en storhöna som trott hon skulle drunkna på stört om hon råkade få vatten över hakan, så kom vändningen i form av ett cyklop Hon behövde inte doppa huvudet, inte dyka, inte någonting - bara ha det på huvudet. Först vägrade hon, fick panik.. Men efter ett löfte om 50 kr till sparandet till Barbie-dockan om hon bara satte på sig cyklopet utan vidare förpliktelser, så åkte det faktiskt på.

Och när hon väl hade det på sig så var hon ju lite nyfiken o började med att bara titta på fingrarna under vattnet. Sen doppade hon faktiskt på eget bevåg hela huvudet och tyckte det var hur häftigt som helst att se under vattnet. Hon dök o guppade på som om hon aldrig gjort annat. Och igår efter 10 veckor i simskola kunde hon utan problem ta den efterlängtade medaljen! Och ingen kunde vara stoltare än hon själv. Jag trodde aldrig i mitt stilla sinne att hon skulle ta den - någonsin, men nu hoppar hon i från kanten även på det djupa utan att blinka ens o hon dyker till o med o simmar under vattnet utan cyklop även om hon är under mycket längre med cyklopet. Hon längtar till sommaren säger hon, för då ska hon simma i sjön o titta efter fiskar under vattnet.

Och på kvällen firade vi med tårta. Kanske fånigt men jag var oxå så himla stolt.

3 kommentarer:

Fanstyg sa...

INTE FÅNIGT! ALDRIG FÅNIGT!
Hon är skitduktig! Jag är ju till och med stolt som en jävla hönsmamma och du vet ju hur jag är!!

Catharina et Ebba sa...

Så underbart med alla upptäckter och framsteg de gör!

hm sa...

Åh så snälla ni är. Fast ska man fira med tårta vid alla framsteg lär vi rulla fram snart =) Men det är härligt att se hur hon ska ha "medaljen" som hon säger på sig varje dag o visa för alla =)