måndag 9 juli 2012

Äntligen rätt klädd


I de allra flesta fall så känner jag faktiskt att det är rätt kul att åka till jobbet, trots att jag börjar 4 på morgonen. Jag gillar att cykla, bränna ett par kalorier och få lite egentid. Men i morse vaknade jag redan 3.30 och hörde hur regnet bara öste ner. Visserligen lugnade det sig lite tills det var dags att ut o cykla, men när jag kom hem så upptäckte jag att min regnjacka sen 17 år tillbaka liksom hade sagt sitt. Jag var helt genomblöt och plasten hade klistrat sig fast vid huden. Lite wet t-shirt över det hela kan man säga. Så eftersom SMHI utlovar regn hela veckan så gav jag mig ut på regnjacke-jakt (vilket roligt ord).

Först var jag på Out door i Orsa och de hade sjukt grymt snygga jackor från Didrikson men de startade på 1200 spänn vilket var typ 1200 mer än jag tänkt mig. Tyvärr kan jag inte ha de där stela stora regnkapporna för 299:- om jag ska cykla o springa i trapphus, men inne på Johns sport (intersport) i Mora hittade jag ett jättefint ställ med både jacka och byxa som var nedsatt från typ 1300 till 790:- så jag är nöjd. Jättenöjd. Först hittade jag bara storlek 38 i alla färger vilket tyvärr var lite för litet och när jag med en suck gick över till de lite fulare (fast lika dyra) så hänge det en felhängd snyggjacka bakom alla. Precis min storlek!


Men nu kan jag inte bestämma mig för om jag ska vara besviken för att jag har ledig dag i morgon och inte får testa jackan, eller om jag ska hoppas på sol och fint på onsdag eftersom jag inte vill svetta ner nya snyggjackan...

Inga kommentarer: