onsdag 15 juni 2011

Nya jobbet

Catharina undrade vad det var för jobb. Jo, det är ett sånt där okristligt jobb. Eller själva jobbet kanske inte är så okristligt - däremot arbetstiden eftersom jag skall inställa mig senast kvart över 4 på morgonen. Jag delar ut morgontidningen. Så cyklar jag ca 7.5 km o springer in i varenda hyreshus o upp o ner för alla trapporna. Men det är ett bra jobb. Jag får ha hela dagarna tillsammans med mina barn o dessutom märker de inte ens att jag varit borta. Plus att det är rätt skönt att cykla i sin ensamhet när morgonen gryr o fåglarna kvittrar o solen börjar gå upp. Och går jag ner nåt kg på kuppen tackar jag o tar emot. Utmaningen ligger i att lära sig tusen olika förkortningar bara.... Och att inte somna bakom ratten på eftermiddagen...

5 kommentarer:

Fanstyg sa...

Du är min idol, bejb!

Cin sa...

Been there done that!
Efter 6 mån så hade vikten rasat och fortsatte rasa oavsett vad jag stoppade i mig.
Men då jag körde dagjobb (eget företag) samtidigt så pajjade tyvärr ryggen :-(

Men... När jag ser tillbaka (förutom när jag jobbade i snöstorm) så är det det absolut bästa jobbet jag haft. Förutom ryggen har jag aldrig mått så bra i hela mitt liv (och inte heller varit så smal - få betalt för träning)

hönsmamman sa...

haha härligt o va nåns idol =)

cin; ja cyklade tidningar en sommar som 17 oxå men d va ju ett tag sen mmen kommer ihåg att ja trivdes rätt bra me det då med. och det är rätt mysigt att smyga tillbaka in i ett sovande hus. kan tänka mig att när skola o inskolningar drar igång sen så hinner man fixa allt innan o sen e det bara o dra upp ungarna

Martina sa...

Gäller att ha en bra regnställ också då :-)

Kikar in för att säga att jag gillade din kommentar om rutavdraget för att hyra in någon att svara på kommentarer, inne hos "Vuxna människor har inte hamstrar"! Kvällens skratt!

hönsmamman sa...

Martina; Ja, o jag är rädd att mitt regnställ läcker lite, det är så gammalt. Men jag strutsar o tänker mig att det kommer bli fint väder heeeeeela sommaren. Jag skule själv behöva hyra in nån o svara på kommentarer för jag är pinsamt dålig på det. Jag hinner inte fast jag skulle vilja så det kanske är en affärsidé =)