tisdag 10 januari 2012

Återvinning

Alltså jag fattar varför man källsorterar. Vi gör det inte för skojs skull för så roligt är det inte men vi gör det för kommande generationers skull o för att vi måste. Visst, det tar inte så lång extratid just att slänga ner pappret i ena tunnan o plasten i den andra. Det tar som tar tid är att släpa ut alla behållare o påsar till bilen o har man dessutom 3 barn som man vill ska få plats i bilen, så är det med inre suckar man inser att skiten håller på att svämma över igen.

Då när man väl tar sig i kragen, baxar ut allt i bilen, knölar in så man knappt kan stänga dörren - då vill man inte mötas av detta o få åka hem igen med allt o känna att allt slit var förgäves. Allt för att göra om det dagen efter o hoppas på bättre tur.


2 kommentarer:

Ellie sa...

Håller med dig fullt med allt besvär med denna sortering, speciellt när man äntligen tagit sig i kragen för att åka iväg med skiten och möts av detta!
Håller på att svämma över här hemma också :-0

hönsmamman sa...

Ja om nu kommunen promt vill att man ska sortera så kan väl de se till att man kan det oxå... Orka åka runt o leta stationer liksom o jag är en sån där fegis så jag vågar inte lämna nåt utanför (för det är förbjuuuuuudet) som så många andra gör...