fredag 17 oktober 2008

Ärligt talat!?!

Vart är världen egentligen på väg? Hörde på nyheterna att ett par tjuvar i Tyskland har stulit 300 000 kg hasselnötter. 300 00 kg! Vad fan ska dom med 300 000 kg hasselnötter till? Motivet var fortfarande oklart. Ja, tacka fan för det... Polisen hade gått ut med en varning att de inte skulle försöka äta upp nötterna då dom kunde bli sjuka. Vi kan ju ha en liten bloggtävling. Den som kommer på det bästa motivet får ett hedersomnämnande i min blogg (som förhoppnigsvis läses av personer som stjäl 300 000 kg nötter så har dom en bra förklaring sen när polisen tar dem)

5 kommentarer:

typBaeckman sa...

Dom kanske gillar nötter ?
Eller så ska dom mörda en nöt allergiker, eller ganska många nötallergiker

Anonym sa...

De kanske har snott ett gäng ekorrar på zoo, eller en hög med hasselsnokar! ;)

De kanske måste baka en massa nöttårtor till prinsen i SaudiArabien?
Herregud, det finns ju massor av saker man kan göra med så många nötter, de e ju ganska små och då går det åt många om det ska bli nåt resultat!
Jag hade gjort samma sak! ;D

Anonym sa...

Äh, kom igen! Båda två... "dom kanske gillar nötter" "jag hade gjort samma sak" ;-D
Hasslnötter är väl till o med giftiga i stora mängder, eller var det bittermandlar? Hur som helst så var dessa giftiga för dom var behandlade med nåt medel. Men motivet kanske blir uppenbart om det stjäls en massa ekorrar inom kort =)

Anonym sa...

Vi måste ju erkänna att det var VI som snodde alla de där nötterna, de ligger bl a hemma i Hannahs garage och i Karins källarförråd! Vi håller nämligen på att skapa en super-ekorr-armé som ska utrota jordens befolkning, för att erhålla världsherravälde! Vi tycker nämligen att sovmorgnar är alldeles för sällsynta och dessutom får vi aldrig sova då vi har sådana. Så, nu har vi gjort upp en idiotsäker plan; vem skulle ta små fjuniga skruttar för mordiska dödsmaskiner?? Nä, just det! ;P

Här har du beviset:
http://www.illwillpress.com/squirrelsongs.html

MERA SOVMORGON ÅT FOLKET (oss) XD

Anonym sa...

*hahahahahahahahahahahaha*