söndag 17 augusti 2008

Genialiskt så säg?

http://www.aftonbladet.se/kvinna/article3117510.ab

Jag vet att det inte är nån nyhet direkt. Detta har förekommit länge o kommer med all säkerhet tyvärr fortgå. Men ändå gör mig artikeln så upprörd. Hur tänker dessa Pakistanska män? Tänker dom överhuvudtaget? Hur som helst så har jag iaf lösningen eftersom ingen annan verkar komma till bukt med problemet (o till alla idiotiska pakistanska män som läser min blogg, vilket säkert är ingen, men ändå - JO, det är ett problem!)

Så här gör vi: Eftersom ni inte verkar hysa nån respekt alls för kvinnorna eller ens tycker att de är värda ett normalt liv så flyttar vi helt enkelt ut alla kvinnor (o dom män som trots allt är normala i huvudet, för alla kan inte ha blivit tappade i golvet som små barn) o barn av kvinnokön då eftersom männen bara vill ha söner. Sen låter vi männen styra o ställa o vara glada o nöjda över sitt mansherravälde. Sen om 70 år är problemet löst. Varför? Jo, då har alla män vuxit upp o behöver således en kvinna om de vill föröka sig (även om de vill föröka sig till ännu mera män så behövs kvinnorenligt nu gällande naturlagar).

Då kan vi stå där o säga att "jaha, så nu passar det minsann. Ni har ändrat er, kanske inte vore så dumt med lite kvinnfolk nu va. Ni tänkte inte så långt - nehej. Ja, osis men nu är det för sent ser ni. Bara ta o lägga er ner o dö i er ensamhet så vi kan föra tillbaka alla kvinnor o barn o rätt funtade män så dom kan få bygga upp landet igen. Er klarar vi oss utan så dö ut ni bara så ni inte för era gener vidare."

Inga kommentarer: