torsdag 30 december 2010

Rolig lek... verkligen.....

För att vara så liten ställer hon till rätt stora bekymmer. En företagsam liten unge som inte har några som helst tankar på konsekvenserna. Roligast av allt är att slänga saker i badkaret.


En jäkla massa dvd-filmer på tork


På tork i eftervärmen. Tur att vi åt nåt igår som krävde ugnen kanske.
Och ännu gladare är jag att jag kom ihåg att ta ut wii-kontrollen idag, innan jag glömde bort den o satte på ugnen igen...

3 kommentarer:

Nina sa...

Jag älskar dina goa ungar! :)
Funkade den där kontrollen sen?
Kram Nina!

hönsmamman sa...

Haha tack Nina, dom e rätt goa mest hela tiden men att säga att man kan vända ryggen till är att ta i. Fast det är rätt häftigt att se hur hon tänker. Att plussa ihop "storasyster badar med vad-ska-jag-hitta-för-roligt-att-slänga-i" eller "ingen i sikte - då klättrar ja upp för kanan i sängen"

Idag lärde hon sig att komma upp i soffan själv. Hon som så lätt tagit sig upp i fönstrena från soffan men tack o lov inte tagit sig upp i soffan. Men nu är dessa dagar alltså förbi. hon har oxå lärt sig idag att det gör ont o trilla ner =(

hönsmamman sa...

just det kontrollen. Jag vet inte men den blinkar iaf så jag hoppas det. Har köpt ett nytt wii spel till stora tjejen när hon fyller år om en vecka så jag hoppas verkligen det!!