lördag 9 oktober 2010

Skitkatt, skitdag, skitsten. Skit helt enkelt

Detta har varit en riktig skitdag både bildligt och bokstavligt. Bildligt sett känns det skit att inte vara i neonprydda Stockholm nu, bokstavligt talat gick skithuset sönder. Därav vårt googlande efter toalettstolar.

Den yngre katten - numera kallad SkitOzzy verkade tidigare tycka att det var en utmärkt ide att jaga den lilla fågeln som pep utanför badrumsfönstret. Jag antar att det var ett väldigt retsamt pipande eller nåt, för han tog ett jättesprång upp till det höga fönstret, insåg nog att det var inte en sådan bra ide trots allt, och vände raskt ner igen. Dessutom såg han ju inte röken av tidigare nämnda fågel. Men i sitt språng drog han iinte bara med sig blomkrukan och den dekorativa plåtburken, utan också den stora stenen som någon av hönorna plockade för länge sen o vägrade göra sig av med.

Stenen flög ner o krossade toalettlocket vilket gjorde så nåt i tätningen blev glappt o jag kunde på inga vis få till det igen, så jag blev tvungen att helt enkelt stänga av vattnet då det bara stod o rann. Så nu har vi återigen ingen toalett på nedervåningen, den toalett vi använder mest.

Skit oxå!


Men om Flanders får sticka in med en kommentar så har faktiskt storhönan undrat hur det såg ut där inne för ett par dar sen. Nu har hon möljighet att studera, det är ju positivt.

1 kommentar:

Haakon sa...

Lever katten?? hehe