söndag 29 mars 2009

Käpprätt åt helvete

Det sket sig totalt igår.
Har varit taggad hela veckan att släcka ner igår en timme. Sen gjorde jag helt tvärtom. Först var vi bortbjudna allihopa på kvällen, o sen så var det bara jag o hönsen som åkte hem då fadern i huset ville fortsätta se nån slags form av sport på tv, samtidigt som han avnjöt någon alkoholhaltig dryck eller två.

Redan här började jag fundera lite om det gillades att man bara släkte lamporna o kanske hade tv:n på eller åtminstone datorn. Jag är ju lite mörkrädd light då jag ska vara ensam hemma o tanken på att sitta helt ensam i mörkret o göra vaddå kändes inte så lockande. Hade maken varit hemma hade vi åtminstone kunnat försöka föröka oss eller nåt.

Eftersom jag gillar att skylla konstiga ljud på tv:n så satte jag på den innan vi gick upp o lade oss.
Jag tände även lamporna så att jag skulle slippa smyga ner i totalt mörker o för att alla eventuella inbrottstjuvar skulle se att jag var hemma. Tänkte att jag hinner ner gott o väl innan halv nio iaf så jag kan släcka då.

Sen somnade jag! Med barnen. Så istället för att släcka ner o tände jag upp, satte på elektiska apparater för att sen inte ens utnyttja dem under den timmen. Känns ju jävligt tvärtom o onödigt... Så går jorden under är det såna som mig:s fel. Jag tar på mig skulden.

2 kommentarer:

Kånstiga tanten sa...

Mörkrädd light? Hihihihi, njaaa nu tog du i i underkant väl? ;D
Och du. Du var inte ensam om att inte släcka ner hela tjofaderittan. Jag hade massa lampor och teven och shit på jag med!

hönsmamman sa...

Ja, det e ju läskigt att sitta helt solo i mörkret. O vad skulle man göra då, spela mobilspel?