torsdag 26 mars 2009

2 år o en hel levighet


Känns ju som om man haft sina barn i all evighet. Och kanske lika bra att tänka så annars blir man bara deprimerad när man tänker på hur livet var innan... Idag fyllde lillhönan 2 år iaf. Dagis fick dom snällt gå till ändå, då jag har stort betygsgrundande evenemang imorgon. Men väl hemma så bakade vi tårta såklart.


Eftersom detta skulle bli en privat tårta så fick dom dekorera bäst dom ville. Kanske inte blev en sån där man bjuder på direkt. Inte för att jag skäms över resultatet, smaken är ju densamma o man är väl alltid stolt över sina barns kreationer, men gästerna skulle nog titta på den o tänka att det verkligen syns hur smutsiga små barnfingrar suttit o pillat på grädden, slickat sig om fingrarna för att sen sätta dit en vindruva. Kanske till o med slickat på en non-stop för att sen ångra sig o istället pryda den fina hjärt-tårtan.

3 kommentarer:

Anonym sa...

hehe oj är hon redan två år :S
känns som om tiden går fort!
Jag tycker tårtan var riktigt pompig! och man skulle nog kunna bjuda på den om man inte berättade alla detaljer om hur det gick till när man bakade den. hihi :D
/ Daniela

Madlar sa...

Vilken fin tårta! Den ser jättegod ut o lite extra tillsatser i form av snor, spott, nysbaciller o annat smask ger bara en extra piff :)

hönsmamman sa...

Haha, då kan ni få komma på kalas o äta "riktig" pedagogisk tårta =)